Školení na téma Biologické hodnocení zdravotnických prostředků dle ČSN EN ISO 10993 – I.

05.01.2017

Školení na téma Biologické hodnocení zdravotnických prostředků dle ČSN EN ISO 10993 – Požadavky pro zdravotnické prostředky ve styku s povrchem těla



Elektrotechnický zkušební ústav – notifikovaná osoba č. 1014 pro zdravotnické prostředky pořádá dne 23. 2. 2017 školení na zajímavé a aktuální téma z oblasti biologického hodnocení zdravotnických prostředků dle normy ČSN EN ISO 10993 Požadavky pro zdravotnické prostředky ve styku s povrchem těla.

Školení je zaměřeno na získání základních informací v oblasti biologického hodnocení zdravotnických prostředků – zařazení, vysvětlení pojmů, odůvodnění požadovaných informací pro jednotlivé biologické účinky. Detailněji bude vysvětlena problematika hodnocení zdravotnických prostředků určených ke styku s povrchem těla – požadavky normy na předložené informace v rámci procesu registrace.


Téma je určeno primárně pro výrobce zdravotnických prostředků a zdravotnické techniky, zúčastnit se ale mohou i ti, kteří v rámci své profese s těmito zařízeními přicházejí do styku.

  • Termín kurzu: 23. 2. 2017
  • Rozsah školení: 9:00 – 16:00
  • Místo konání: EZÚ – velká zasedací místnost
  • Lektoři: Ing. Petra Plodíková, vedoucí testovacího pracoviště Výzkumného ústavu organických syntéz
  • Cena: 11.880 Kč bez DPH (včetně oběda)



Pro více informací kontaktujte p. Jana Brodského, manažera produktu školení a či navštivte stánky www.ezuedu.cz.


Přihlášky na školení zasílejte na emailovou adresu jbrodsky@ezu.cz.

Detail kurzu.
[connections id=’34‘]